Nyförvärv - herr

Ronny Sabo Ronny Sabo

En välbekant spelare för ISH följare är tillbaka - Ronny Sabo.

Under sommaren 2018 gick ISH och Ronny skilda vägar men nu är vår Sabo tillbaka. Staben och fotbollansvariga har sökt in en offensiv spelare till i truppen för att bli komplett (18 ute + 2 mv), denna sondering har under en längre tid (som truppbygget i övrigt) gjorts med stor noggranhet. Riktigt bra spelare är välkomna oavsett tidpunkt om alla bitar faller på plats, men nu söker inte fotbollsgruppen för herr mer aktivt in spelare idag.

Ronny Sabo säger;
- Jag är både väldigt glad som stolt över att vara tillbaka i dom fina röd-vita färgerna, jag tror mycket på ISH framöver. Ska bli inspirerande att springa ut på Örjans Vall igen.

Klubbchef Leif Jönsson säger;
- Vi vet vad vi har och nu vet vi också vad vi får, detta känns bra och truppen är nu komplett. Om inget oförutsett händer, skador/längre frånvaro, så tar vi inte in fler spelare i herr för ens tidigast under sommaruppehållet då Rasmus Andersson lämnar oss för en tid framåt (tillbaka sommaren 2020 är det tänkt).


// Administrationen