Resultat - dam&herr

DAM
Onsala BK - IS Halmia 1-1 (0-1)
Mål: Nellie Andersson


Onsala slutade på en femte plats i division 1 mellersta götaland 2018. ISH var det bollförande laget och har klart mest boll, stundtals riktigt bra spel och ett klart fall framåt mot förra helgen. Nellie gör lagets första mål i år efter ett fint ISH-anfall och assist utav Moa. Ett rättvist resultat enligt folk på plats.

Startelvan/truppen;
Sara J
Saga H - Celine G - Hanna C - Frida O
Alva H - Moa J - Tilda L
Nellie A - Sandra H - Evelina P
Avb: Emmy L (in 60e) - Evelina B (in 45e) - Katja F (in 60e).HERR
Eskilsminne IF - IS Halmia 2-1 (1-0)
Mål: Rasmus Andersson


Eskilsminne (Isak Petersson nya förening, ej med idag pga skada) slutade på en fjärde plats i division 1 södra 2018, fyra poäng efter kvalplatsen och man slog även ut självaste Helsingborgs IF i Svenska Cupen (spelar gruppspel där inom kort) - ett bra motstånd och god värdemätare för vårt lag med andra ord. Eskilsminne börjar matchen bäst innan ISH kommer in i sitt spel och kommer loss ur Eskilsminnes press. ISH har mest boll utan att skapa nämnvärt och det är rätt högt tempo i matchen för att vara så tidigt på året, nya Rasmus Andersson har dom bästa möjligheterna. Eskilsminne skapar sitt på Halmias misstag och/eller sitt aggressiva försvarsspel och omställningar därefter. 1-0 till Eskilsminne efter ca 25 min, något enkelt och naivt agerat utav Halmias försvar. Andra halvlek påminner om första men Halmia spelar än bättre här och har än mer boll, 65-35 fördel ISH är en uppskattning lågt räknat. Nyförvärvet Rasmus Andersson gör stiligt 1-1 efter ett fint anfall, klassavslut från ca 20 meter. Eskilsminne gör 2-1 i 80e minuten efter en hörna och retur då Noel inte fick grepp på bollen efter duell. ISH trycker på i slutet och nog borde Baggner rakat in bollen som något snöpligt damp ner framför honom i slutet på matchen, Eskilsminne har ett par farliga omställningar också mest pga slarv i ISH passningsspel i slutet på matchen, en kombination utav lite chansspel som trötthet. Eskilsminne har flest klara målchanser men ISH har klart mest boll. 
Totalt sett, trots förlusten, en riktigt bra och väl genomförd match utav de rödvita pojkarna där det bl a var två pojkar födda 2002 och 2001 i startelvan som gör det riktigt bra, Noel (02a) och Albin plus inhoppande Hampus också född 2002. 

Startelvan-truppen-byten;
Noel T
Erik F - Adrian H - Albin F - Rasmus B
Zemri C - Kristoffer T (ut 70e) - Marcus J
Rasmus A (ut 65e) - Ola L (ut 60e) - Emil H (ut 60e)
Avb: Hampus G (in 60e), Michael B (in 60e), Melker P (in 65e), Ronny S (in 70e), Markus R (målvakt).   


// Administrationen