Helgens matcher - dam&herr

HERR
Eskilsminne IF (Div 1) - IS Halmia
Lördag 2/2 kl.12.00 (Harlyckans IP)


Några frågor till Goran & Emil...

Är Ni nöjda med uppstart 2019 och januari månad??
- Gött att äntligen få spela match. Vi har haft 3 bra träningsveckor med mycket fotboll och fys. Med fotboll menar jag att vi har lirat en hel del på små ytor för att bli ännu bättre på att vårda bollen. En bra uppstart men lite trist med sjukdomar på en del som skador på Anton och Jarälv, dessa två behöver 2-3 veckor till på sig, säger Goran.
 
Hur ser nyförvärven och dom uppflyttade ut så här långt??
- Thydell jobbar stenhårt och har såhär långt imponerat på spelet med fötterna och han är mottaglig för instruktioner. Rasmus är klass i allt han gör på träningar, jobbar hårt och spelar enkelt men även han mycket lyhörd för det vi säger. Erik tar steg hela tiden och jobbar hårt, kommer bli bättre ju längre fram vi kommer. Tyvärr åkte Erik på en influensa så tveksam på lördag. 
Uppflyttade Albin och Gegö har verkligen tagit kliv. Kul att våra egna killar redan såhär tidigt visar att de vill vara med och tampas med våra rutinerade grabbar. 
  
Vad vill Ni se i matchen mot Eskilsminne??
- Vi vill se hur de nya grabbarna funkar i match. Spela ett varierat och kontrollerat anfallspel där vi vårdar bollen. Framförallt vill vi få en match i benen där samtliga tillgängliga spelar, en målvakt som står hela matchen. Vi vill också att vi vågar spela vårt spel mot ett lag som placerade sig i toppen av div 1 förra året, en mycket kompetent motståndare.
 
Hur går Era tankar fram till seriepremiären i april??
- Varje träning har sitt syfte och vi bygger för att alla ska anamma spelet som vi vill ha när serien drar igång. Alla ska veta sin roll hur vårt tänk är i allt ute på plan. Det känns mycket spännande inför säsongen 2019. En grym trupp som tar kliv varje träning. De 3 nya killarna utifrån acklimatiserar sig mycket bra till vår grupp och spetsar till en sedan innan bra trupp, avslutar Goran&Emil.


DAM
Onsala BK - IS Halmia 
Lördag 2/2 kl.13.00 (Rydets IP)


Damlaget möter igen ett bra division 1 lag, skall bli mycket intressant och se hur tränarstabens inpräntande utav spel sätter sig vecka för vecka. Laget har analyserat förra veckans match väl och veckans träningar har fortgått i mycket positiv och konstruktiv anda. 


// Administrationen