Ledare - herr

I ledarstaben för herr syns mest Goran & Emil för tillfället, men här finns viktigt sevice runt laget var dag och en nygammal målvaktstränare på väg in.

Oskar Remeni - Oskar är tillbaka i nygammal roll kring laget men mer specifik mot tidigare. Oskar är ansvarig för materialet likt en gammal hederlig och nitisk lagledare, han är med vid dom flesta träningarna före som efter och vid matcher. Oskar filmar även alla herrmatcher. Oskar får även viktig assistans utav Magnus Bengtsson vid dom dagar och tider han kan.

Timy Karlsson - målvaktstränare Timy har varit hos oss rätt länge nu och det är vi glada-stolta-tacksamma över. Timy och hans familj är dock på ett äventyr i Thailand sedan början på oktober 2018 och är tillbaka i Halmstad och i tjänst för ISH igen fr o m mitten på april i år. Timy kommer då gnugga målvakterna i herr som U17 rejält var vecka.


Utöver detta har VI även mycket fin assistans samt god service utav massör/kiropraktor Mihai som sjukgymnast Calle vid behov (gäller även dam som akademin) och Magnus Hellström (herrlagets fystränare, se tidigare artikel om honom och Calle).


// Administrationen