Förlust för dam

Göteborgs DFF - IS Halmia 3-0 (1-0)

Det blev förlust för vårt damlag i årets första träningsmatch mot duktiga division 1 norra götalands laget Göteborgs DFF på nylagda tillika fina (trots snöfall under hela förmiddagen) Valhalla IP, samma plan där allsvenska Koppabergs/Göteborgs FC huserar med vår f.d Amanda Johnsson Haahr.

Ur vår 20 personer starka trupp (16 med idag) är hela 8 personer nyförvärv, fina människor och bra spelare. Lägg på där en helt ny tränarstab och än mer gediget Halmia-spel (mot ifjol), då måste man förstå att processen får ha sin tid innan tillfredställelse nog. Trots dagens förlust ser det ändå oväntat bra ut om man klipper ur det goda från dagens match och har respekt/förståelse för just processen till "färdig" produkt, truppen känns mer än spännande men behöver lite tid på sig för utveckling tillsammans med vår nya spännande tränarstab.

Bra, mindre bra och poängligan lägger vi åt sidan idag - kommer framöver.

Tilläggas bör Göteborgs DFFś fina inbjudan-mottagelse som kioskerbjudande live (varm choklad med grädde var mer än god i kylan).


Nästa match är också på bortaplan, något kortare resa dock mot Onsala BK lördag 2/2 kl.13.00.


// Administrationen