Matilde Abrahamsson svårt skadad

Matilde har varit runt och testat lite hos föreningar på högre nivå än ISH efter säsongen 2018, väldigt väntat med tanke på Matildes fina säsong. Efter lite turer hit och dit så bestämde sig vår kära Matilde för att stanna i ISH åtminstone fram till sommaren 2019 och därefter college i USA, båda dessa beslut var Matilde då väldigt klar och beslutsam över.

Men...vid Matildes första träning med ISH igen efter beslutet så var fotbollens baksida framme och satte krokben på vår Matilde, i en enkel vändning helt oattackerad vred Matilde mycket olyckligt sitt ena knä och lade sig i smärtor direkt. Efter snabb behandling och besök plus magnetröntgen hos våra kontakter visade detta främre korsband av helt inklusive lite annat trasigt - ridå såklart.

Nu får VI stötta Matilde så gott det går för så snabb comeback som möjligt och starkare än nånsin - VI tänker alla på Dig Matilde och be strong!!


// Administrationen