Vuk Lugonjic lämnar ISH

Efter fem år i IS Halmia (kom till ISH från HBK) lämnar vår Vuk oss för vidare äventyr, efter en tids provträningar hos olika föreningar på högre nivå så erbjöd superettanlaget Varbergs BoIS Vuk ett 2-års avtal som han idag signade på, kul för Vuk som kämpat hårt och seriöst för detta länge. Mindre kul för ISH ekonomiskt sett, trots förlängningsförsök så lämnar Vuk som "helt fri bosman".  

Vuk säger;
- Jag vill tacka Halmia för många grymma år där jag har fått möjligheten att utvecklas enormt med grymma förutsättningar både på som utanför planen. Jag önskar alla i laget lycka till och jag hoppas/vet att ISH spelar i Division 1 2020.

Klubbchef Leif Jönsson;
- Vuk har varit tydlig med sin agenda och målsättning länge, dock trodde vi mer på nya äventyr inför 2018 efter hellyckade 2017 än nu. Men bara att gratulera Vuk stort till denna fina möjlighet, samtidigt som VI önskar honom det bästa där och tackar honom stort för hans hans tid hos oss i ISH. En annan sak som absolut måste poängteras igen är att IS Halmia bedriver en mycket fin utbildningsmiljö för unga (och något äldre för den delen) ambitiösa spelare - Malte, Isak, Vuk nyligen och Sebastian Crona före det (f.d ISH därefter - Varbergs BoIS, Öster IF och nu Jönköping Södra). Trots dessa förluster känner VI oss mycket bekvämma med truppbygge 2019 (kontinuitet och egenfostrat som med spets utifrån sedan några år tillbaka), detta bör hålla för topp-placering igen.


// Administrationen