Kontraktsförlängning - dam

Nellie Andersson Nellie Andersson
Spelare nummer 14 in i truppen inför 2019 är - Nellie Andersson;
Flera befintliga spelare har förlängt, fler på gång likt nyförvärv...men offensiva spelare saknar VI lite in i truppen 2019, därför känns det mycket bra att kunna förlänga med spännande Nellie Andersson (född -00 och dotter till Fredrik "Fidde" Andersson som har ett par SM-guld med HBK). 2017 gjorde Nellie 9 mål i division 2 för sitt då IF Centern, 2016 20 mål i division 3 (serieseger med Centern) OCH 2018 6 mål för ISH i sitt första år på såpass hög nivå som division 1. VI tror mycket på denna målskytt (mycket god "näsa" för mål) under 2019 efter ett bra "introduktionsår" 2018, Nellie är dessutom en mycket god personlighet som fin människa - viktiga ingredienser i lagets vidare bygge för toppstrid 2019.


// Administrationen