Nyförvärv - herr

Rasmus Andersson Rasmus Andersson
Spelare nummer 19 in i truppen 2019 är - Rasmus Andersson;
VI är mycket glada över att kunna presentera en mer än fullgod ersättare för tappet utav Isak Petersson, nämligen Tvååkers bästa spelare 2018 tillika offensiva 25-åringen Rasmus Andersson (numera boende i Halmstad). Det är dessutom en mycket rutinerad spelare vi får in trots sina 25 bast, i år gjorde Rasmus 11 mål + 6 assist för Tvååker. 2013-2015 tillhörde Rasmus Falkenbergs FF A-trupp i superettan (2013) och Allsvenskan (2014-2015), dessa år var Rasmus mest avbytare och inhoppare. 2016 var Rasmus heltidsproffs i Norge och Färöarna innan Tvååker 2017-2018.   
Rasmus studerar just nu i Göteborg och pendlar mellan bostad i Halmstad och Göteborg dom dagar det behövs, 3 månaders praktik väntar i Halmstad inom kort innan Australien ett år framåt fr o m juli 2019 (fr o m juli 2020 är det tänkt att Rasmus tillhör ISH igen) - det var här VI kom in i bilden och fick en chans på en sådan oerhört kompetent spelare för nivån. Rasmus har alltså ett avtal med ISH fr o m 1/1-2019 t o m sista våromgången är spelad, dvs 13 matcher innan avresa till Australien i ett år.
VI hälsa denna duktiga, sympatiska, hårt jobbande och seriösa människa/spelare hjärtligt välkommen till vårt kära IS Halmia.


// Administrationen