Anders Wallin stannar i ISH!

Anders Wallin Anders Wallin

IS Halmia kan mycket stolt, glädjande och ödmjukt presentera en nybildad tjänst inom föreningen som idag kallas "akademi och ungdomsansvarig" - första person att tillträda i denna tjänst är f.d huvudansvarige för IS Halmia herr Anders Wallin.

ISH har sett över sin organisation sedan ett tag tillbaka och gör så fortsatt, detta både pga av vårt växande på ungdomssidan som ur en ekonomisk aspekt. ISH växer ju enormt i ungdomsleden och har fått lite "växtverk", så mycket att vi t o m fått bilda kösystem för intagande och lite problem med ledare nog som träningstider. 

Wallin kommer att bli ansvarig som helhet för allt under representationslagen, dvs från äldsta pojkgrupp under A och hela vägen ner till fotbollslekis. Handlar om intern (framförallt) som extern ubildning och dess uppföljning (teori som praktik), struktur totalt, övningsinnehåll per åldersgrupp, spelare och ledare ut-in, föräldrakontakt, seriespel och cupdeltagnde, budget, Halmiafemman, Röd-Vita tråden i helhet som detalj etc. Det är genom denna vktiga verksamhet framtidens ISH-seniorlag i stort bildas, något föreningen redan sett bra frukt utav sedan ett par år tillbaka. Pojksidan är troligvis komplett inom ett par år och på vägen fram skall ISH även se över flicksidan igen och då med start längst nerifrån.

Det övergripande huvudansvaret sportsligt i föreningen ligger på klubbchefen.

"Anders Wallin";
- En mycket spännande och inspirerande roll, som passar väldigt bra att kombinera med familj och jobb. Det fanns andra alternativ men efter noga överväganden i några veckor så har jag landat i att detta är helt rätt. Det ska bli roligt att samarbeta med alla ungdomsledare och mycket inspirerande att få driva utvecklingen av alla fantastiska ungdomar vi har i ISH och erbjuda dom bra förutsättningar och utbildning för att nå långt med sin fotboll. Jag har stora planer, många tankar och idéer och ser fram emot att börja jobba, säger Anders Wallin.

"Klubbchef Leif Jönsson";
- VI är extremt glada och tacksamma över denna lösning i den viktiga nybildade tjänsten och även stolta över att kunna behålla en riktig "Halmia-ambassadör" som Wallin blivit. Att IS Halmia gör mycket rätt nu och jobbar med goda värderingar internt och över tid är något detta talar för också. Wallin är mycket välutbildad sedan tidigare och som klippt och skuren för denna viktiga roll, Anders gick också landets näst högsta utbildning 2018 genom Svenska Fotbollförbundet, UEFA A (advanced) som är kostsam och där max 48 personer antas per år i landet. Walle kom till ISH sensommaren 2015 och då in i akademin, nästa år blir Walles femte år i ISH.


// Administrationen