Nyförvärv - herr

Markus Rydeberg Markus Rydeberg

Nyförvärv nummer tre blir målvakt Markus Rydeberg, Markus kom ju egentligen till oss i somras då han började studera på Halmstad Högskola. Vi tog hösten som en test för eventuell fortsättning, Markus har imponerat så det fanns ingen tvekan över att förlänga med denna rekorderliga, resliga, utvecklingsbara och seriösa 21-åring (född -97, ”vill bli så bra som möjligt och spela så högt som möjligt”, säger Markus). Markus har en lång, gedigen utbildning och fostran i den välkända akademin hos Brommapojkarna. Markus kom inte riktigt hela vägen upp till A-truppen och det slutade med U19-Allsvenskan, därefter div 2 och 1 i Stockholm. VI känner oss nu mycket bekväma med vår målvaktuppsättning, två mycket kompetenta målvakter i Noel och Markus som får fightas om plats ett.


// Administrationen