Malte Påhlsson lämnar ISH!

Efter sex år i IS Halmia lämnar Malte Påhlsson oss för nya utmaningar, Maltes nästa förening blir vår granne Halmstad Bollklubb

Malte säger;
- Jag är väldigt tacksam för min tid i Halmia och för förtroendet som jag fått genom åren. Jag har gjort nästan fyra säsonger i A-truppen och jag hade inte kunnat utvecklats i en bättre miljö än den här. Nu känner jag mig redo för nästa steg i karriären och att detta steg blir Halmstad Bollklubb är jag väldigt glad för. Det skall bli kul att spela på högre nivå framöver och jag ser fram emot minst tre år i klubben.

Klubbchef Leif Jönsson säger;
- Mycket tråkigt att förlora en bra människa, egen produkt och grym spelare. Men så länge vi inte själva avancerar i seriesystemet så får vi nog räkna med att klubbar på högre nivå lockar till sig våra talanger, inget konstigt i detta. Vi är också mycket stolta över att kunna fostra spelare som har kapacitet för elitnivå i Sverige, ett mycket gott kvitto till oss som förening och våra spelare som inte minst våra ledare. Vi tackar Malte stort för hans tid i ISH på som utanför plan och önskar han lika stort lycka till i HBK och framtida karriär. En smått "historisk" värvning är detta dessutom. Malte satt på ett utgående kontrakt, ISH är berättigade till ett utbildningsbidrag. Maltes moderförening Alets IK skall nämnas här också.


// Administrationen