Nyförvärv - herr

Erik Pålsson Erik Pålsson

Andra nyförvärvet inför 2019 och spelare nummer 16 in i truppen klar - Erik Pålsson;
Vi är mycket stolta och glada över att få till oss nästa "headhuntade" (scoutade) spelare in i truppen, denna 23-åriga och resliga mittbacken från Laholms FK har signat över 2019. En mycket stabil, klok, seriös och utvecklingbar mittback som dom senaste 5 1/2 åren tillhört Laholms FK i division 3 och 2, före det ca 10 år i Halmstad Bollklubb. Men man kan säg att cirklen är sluten för Eriks tre första år i sitt fotbollsliv var i Halmias färger på Halmiavallen i Fyllinge på den tiden. Nu får Hallsö&Jarälv jobba än hårdare för att bevaka sina platser, stimulerande konkurrens i bra miljö ger fin utveckling i individ som lag, Pålssons entré ger oss också mer dimensioner i defensiven förutom nämnd konkurrens.


// Administrationen