Kontraktsförlängning - dam

Fr vänster: Evelina Persson, Frida Ottosson, Sara Johnsson Fr vänster: Evelina Persson, Frida Ottosson, Sara Johnsson

Damtruppen fylls på som väntat, spelare 8-9-10 in i truppen är;

Evelina Persson (född -96)
Grym inställning i allt hon gör och allsidig i sitt spel, agerat mest via mittfält 2018 men även 7a och 11a i vår modell. Har spelat i ISH även före 2018 (dock inte 2017) och Evve är en kanonmänniska.
Sara Johnsson (född -00)
Vår grymma keeper fortsätter även i ISH 2019, åtminstone under del 1 (ev resa/studier del 2 2019). Sara tar utvecklande kliv hela tiden pga hennes seriositet och här finns klart mer, Sara bär också på en mycket god personlighet och bidrar med mycket glädje till truppen.
Frida Ottosson (född -93)
Även Frida har spelat i ISH före 2018 (men ej 2017), kontinuitet och föreningskänsla är oerhört viktiga punkter för framgång. Frida pendlar numera Helsingborg-Halmstad (säger en del positivt om oss) och hon löser detta galant pga bra mental inställning till fotboll och livet i övrigt. Frida har bidragit stort i år på plan (mest i ytterbackspositioner) och är lite av lagets "mamma" (mycket positivt menat på alla de vis). 


// Administrationen