Isak Petersson lämnar ISH

Vår bäste målgörare i år tillika skytteligavinnare i division 2 västra götaland på 22 mål lämnar Idrottssällskapet Halmia, dvs Isak Petersson.
Han gör detta till förmån för division 1 laget Eskilsminne IF i Helsingborg, som nykomling i ettan slutade dom på en fjärde plats i år efter att kvalat upp från vår serie ifjol - serievinnarna ifjol från vår serie Tvååkers IF slutade på platsen före Eskilsminne i år.

Det är beklagligt att tappa en pålitlig målskytt - VI tappar även en fin, lojal och seriös människa/spelare.

Isak Petersson säger;
- Jag har trivts jättebra i Halmia och tackar styrelse, spelare, ledare och alla andra runt omkring ISH för två grymma år!

Klubbchef Leif Jönsson;
- Vi önskade och jobbade för Isaks fortsatta existens i vårt kära ISH, vi trodde på detta men det blev tyvärr annat. Isak har jobbat hårt med sin utveckling hos oss och lyckats med det, som många andra i vårt lag idag. Kul för honom att bli uppmärksammad på högre nivå och VI önskar honom självfallet lycka till framöver och tackar för hans tid hos oss som prestationer för ISH. Nu får Vi fostra en "ny Isak" internt eller bland externa kontakter.


Isak sitter på ett utgående avtal så ISH är inte berättigade till någon ersättning tyvärr, ej heller utbildningsbidrag för Isak är idag 24 år (25 år 2019).


// Administrationen