Kontraktsförlängning - dam

Från vänster; Moa Jönsson, Alicia Hansson (som för övrigt spelat ihop och följts åt sedan barnsben). Från vänster; Moa Jönsson, Alicia Hansson (som för övrigt spelat ihop och följts åt sedan barnsben).
Efter att tre nyförvärv (se annan nyhet) signat för 2019 så kommer här klara spelare 4 och 5 för nästkommande år - Alicia Hansson / Moa Jönsson;
Alicia och Moa (båda födda -00) kom till ISH hösten 2017 från IF Centern, spelarna har jobbat hårt med sin acklamatisering i tempot och utveckling i övrigt. Båda har mycket intressanta utvecklingsmöjligheter och har gjort det klart bra 2018. VI tror att både Moa och Alicia har mycket utveckling i sig inom kort som i det blir mycket viktiga för lagets framgångar 2019, Peter Blomqvists modell och tydlighet passar dessa två som handsken. Moa huserar bäst via mittfältet och Alica kan agera både i backlinjen som mittfältet.   


// Administrationen