Kontraktsförlängning - dam

Från vänster; Alva Hed, Hanna Comnell. Från vänster; Alva Hed, Hanna Comnell.

Klara spelare och dess underskrifter för 2019 börjar trilla in, här kommer spelare 6 och 7 - Alva Hed och Hanna Comnell;
Alva har varit med ett tag nu i A-truppen och börjar nästan bli rutinerad i sammanhanget trots sin låga ålder, född -99. Hanna är året yngre och kom till ISH från IF Centern hösten 2017. Både Alva och Hanna har 2018 agerat som ytterback och mittback med bravur. Hanna har dessutom varit på provspel nyligen hos Elitettan-laget (i år Allsvenskan) IFK Kalmar, vi är glada och stolta över att Hanna stannar minst ett år till i ISH-färgerna. Både Alva och Hanna har mycket utveckling i sig tillika mycket fina människor (som tidigare signade spelare), en nog så viktig egenskap i ett framgångsrikt lagbygge.


// Administrationen