Ännu en landslagsspelare!!

Noel Törnqvist senhösten 2017 tillsammans med vår målvaktstränare Timy Karlsson. Noel Törnqvist senhösten 2017 tillsammans med vår målvaktstränare Timy Karlsson.

Denna gång är det vår målvakt Noel Törnqvist (född -02, tillhör vår A-trupp) som blivit uttagen till en större samling med Svenska Landslaget på Bosön i Stockholm 6-9 december. Noel kom till oss för ett år sedan och har gjort enorma framsteg under 2018. Ett stort GRATTIS till Noel och go for it!!

VI i IS Halmia är rätt duktiga på att vidareutveckla talangfulla och abmitiösa fotbollsungdomar, vad sägs om följande skara sedan 2014; Amanda Johnsson Haahr (96a), Matilda Olsson (99a), Matilde Abrahamsson (99a), Ebba Hed (99a), Malte Påhlson (99a), Zemri Callaku (00a), Hampus Gegö (02a) och Noel Törnqvist (02a). Rätt bra jobbat och marscherat med tanke på att ungdomsverksamheten nästan var obefintlig 2012, stort tack här också till alla våra duktiga ledare.


// Administrationen