Ungdomsspelare inbjuden till MFF

Laurent Qitaku Laurent Qitaku

Nyligen var Zemri Callaku & Marcus Jönsson på besök hos superettanföreningen Jönköping Södra efter inbjudan, Malte Påhlsson har varit i Hamburg som på landslagsuppdrag (som Zemri), Noel Törnqvist har varit i England plus Italien på träning efter inbjudan, Hampus Gegö på landslagssamling och ifjol var Vuk Lugonijc och visade upp sig hos Örgryte och HIF + många tjejer på landslagsuppdrag genom åren - samtliga fostrade i IS Halmia och många genom akademin i flera år. VI gör helt klart mycket bra i våran utbildning utav unga spelare.

Nästa spelare på lite "utflykt" är vår Laurent Qitaku (född 2005) som är inbjuden utav självaste Malmö FF för lite inspirationsträning under kommande vecka 47, närmare bestämt måndag och onsdag plus match söndag - riktig kul och spännande, stort lycka till Laurent. 


// Administrationen