Nyförvärv - dam

Från vänster; Emmy Lundkvist, Saga Holm, Sandra Holm. Från vänster; Emmy Lundkvist, Saga Holm, Sandra Holm.
Vårt damlag har tränat i två veckor nu (6 gemensamma pass) efter lite vila. Träningen (inkl provspelare) pågår i tre veckor till och avslutas med träningsmatch hemma mot Göteborgs DFF söndag 9 december.

Våra nya tränarstab är nöjda med vad dom ser under träning och responsen är tydligt positiv, eventuella nya visar upp sig positivt som att befintliga ser pigga ut med en nytändning.

Dom första tre nyförvärven inför 2019 är;
Saga Holm - 01a från IF Centern.
Emmy Lunkvist - 01a från Kvibille BK.
Sandra Holm - 01a från IF Centern.


Samtliga är hårt arbetande spelare med bra teknik/spelförståelse som stort driv för sin fotboll, mycket goda personligheter dessutom. Sandra gjorde exempelvis 12 mål i årets division 2 spel. Saga och Sandra har offensiven som sina närmaste positioner, Emmy är lite mer allround. Samtliga har dessutom fotboll på skoltid (NIU Sannarpsgymnasiet), vilken är en klar fördel för individens utveckling - HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!!

I övrigt fortgår truppbygget och många befintliga har skrivit på för ytterligare ett år i Halmia-dressen, vår föryngring i truppen fortgår också för bättre långsiktighet. Några av våra spelare har blivit uppvaktade på högre nivå, vi får se vart detta tar vägen. Någon funderar på att trappa ner lite, mer konkret information kommer under december.


Känns som att 2019 kan bli ett riktigt bra år för IS Halmia Dam och det på flera plan!!


// Administrationen