Kontraktsförlängning - herr

Michael Baggner Michael Baggner

Spelare 11 att förlänga över 2019 är - Michael Baggner;
Baggner, 24 år 11/11, var ju med oss del 2 2017 och gjorde då riktigt bra ifrån sig, han är dessutom inflyttad i Halmstad sedan ett tag tillbaka vilket är viktigt för oss. Bagge är offensivt lagd och kan spela på dom flesta platserna längst fram, FC Kristianstad (ett halvår) och Ängelholms FF (modersklubb) är klubbarna han har representerat före ISH. Inför 2018 kom Bagge till oss i mars månad, i årets seriespel har det blivit 9 mål + några assist. Bagge var även kallad till två landslagssamlingar 2012 (17 år då) då han var med i Ängelholms A-trupp i superettan - känns riktigt bra att kunna förlänga med denna kompetenta, rutinerade (i sammanhanget) och fortfarande utvecklingsbara spelare tillika pålitliga människa Michael Baggner.


// Administrationen