Ledare klar - dam

Martin Johansson Martin Johansson

Vi kan stolt presentera en ny spännande förmåga som assisterande tränare till vårt damlag tillsammans med Peter Blomqvist och Eva Persson - 32 åriga Martin Johansson.

Martin är bördig från Växjö och fotbollsfostrad i den klassiska föreningen Öster IF. Efter ungdomsåren där så blev det lite olika föreningar i vuxen ålder i Växjö-området innan flytt till Halmstad 2011. I Halmstad har Martin blivit sambo och stolt familjefar till en son på 2 1/2 år, andra barnet kommer en bit in i 2019. Martin jobbar inom Halmstad Kommun som miljö- och hälsoskyddsinspektör, han är även utbildad hälsoutvecklare som massageterapeut.

Martin har sedan ett tag tillbaka jobbat med dom yngre lagen inom IS Halmia och han står för en (som VI övriga i ISH) passningsorienterad fotboll. Han har nyligen genomfört C ungdom i Hallands Fotbollförbunds utbildningsstege och ungdom B på gång inom kort innan vidare fortsättning där.


Hjärtligt Välkommen Martin Johansson till vår fina förening och detta talangfulla och utvecklingsbara damlag!!


// Administrationen