MATCH PÅ ÖRJANS VALL!!

Kval till division 1
IS Halmia - IFK Berga
Söndag 4 november kl.14.00

MATCHEN SPELAS PÅ ÖRJANS VALL!!


INFÖR MATCHEN
Söndag 21 oktober spelades sista omgången i seriespelet, då var det oerhört dramatiska sista 5-6 minuter på mer än ett ställe och det gick Halmias väg – laget tog den efterlängtade kvalplatsen.
Dock blev inte första kvalmatchen vad Halmianerna hade hoppats på, förlust 3-0 på bortaplan mot FC Trollhättan trots fint stöd på läktarplats av flertalet ditresta Halmianer (ca 70 personer). Detta är tredje året i rad som Trollhättan kvalar till division 1, dom har fått lite rutin på detta och har redan sedan tidigare mycket rutin i laget – detta blev lite avgörande i lördagens match 27 oktober. Men IS Halmia har fortfarande chansen att nå division 1 men då krävs till att börja med seger med några mål söndag 4 november när Smålänningarna IFK Berga kommer på besök. Sedan måste Berga besegra Trollhättan på sin hemmaplan 10-11/11, en match i taget.

VI hoppas på stort stöd från alla Halmianer på läktarplats även på söndag 4 november kl.14.00 då det är avspark.
 
VI hälsar publik-sponsorer-medlemmar-domare och IFK Berga hjärtligt välkomna till fina Örjans Vall och VI skall som vanligt göra allt VI kan för att bjuda på god fotbollsunderhållning!! 
 

// Administrationen