Information om kvalomgång 2 

IS Halmia - IFK Berga
Söndag 4 november kl.14.00 (Örjans Vall eller Halmstad Arena)


Efter vår tunga förlust borta mot FC Trollhättan i lördags med 0-3 väntar nu omgång 2 på hemmaplan mot småländska IFK Berga.

VI hoppas verkligen att matchen kan spelas i vår hemmaborg Örjans Vall, det gör den om HBK förlorar sin match mot Örgryte på lördag 3/11 (Örjans Vall kl.14.00) eller om konkurrenten om kvalplatsen upp till Allsvenskan Athletic Esilstuna vinner sin match hemma 3/11 mot IK Frej (avspark 18.00). 

Varför denna dramatik - handlar om planens beskaffenhet och hållbarhet över tid om HBK lyckas kvala till Allsvenskan OCH om ISH lyckas fortsätta sitt kval till division 1. Halmstad Kommuns planansvariga likt HBK har sina krav på sig gentemot Svenska Fotbollförbundet m fl.

Om vår viktiga match inte kan spelas på Örjans Vall så blir det Halmstad Arena och plan 6, dvs konstgräs. Mer information här etc lördag kväll.


// Administrationen