Inför första kvalmatchen

FC Trollhättan - IS Halmia
Lördag 27 oktober kl.15.00 (Edsborg IP konstgräs)


Då var det dax för det som VI alla Halmianer väntat på efter söndagens rysare i serieepilogen. Våran trupp är mer än sugna och har haft en bra träningsvecka, alla spelare är tillgängliga.

Vår supporterbuss är fullbokad = 50 personer som kommer att stötta våra gossar starkt på läktarplats!!

Trollhättan slutade 7 poäng efter tabellettan Karlstad BK (som dom förlorade mot i sista matchen med 3-1) men tio poäng före trean IK Gauthiod, Trollhättan har endast två förluster i seriespelet. Bästa målskyttar är Pelle Ödlund på 13 mål, Marcus Knutsen 12 mål och Josef Daoud på 10 mål.


Så här säger Trollhättan via sin hemsida;
Det är nu mindre än ett dygn kvar till den första kampen, i jakten på den åtråvärda division 1-platsen. Imorgon kl 15 blåser domaren igång matchen på Edsborgs konstgräs. Vi fick oss en pratstund med Willam inför den stundande kampen:
Stor match på lördag. Hur går tankarna inför den?
– Givetvis inspirerande för alla spelare, ledare och hela klubben att få spela dessa typer av matcher för att nå ett avancemang. Det gäller att hitta mixen av att förstå matchens stora betydelse utan att anspänningsnivån blir för hög.
Hur har veckan varit? Spelarna taggade?
– Vi alla vill nog gärna att det ska bli lördag så fort som möjligt men vi har jobbat på bra under veckan och försöker komma så förberedda som möjligt till lördag. Spelarna tycker jag ser fokuserade ut på träningarna men också avslappnade trots matchens dignitet på lördag.
Läget i truppen?
– Sean och Adam Engelbrektsson är borta sen tidigare. Emil och Johan  testas sent i veckan inför denna match. Övriga är tillgängliga.
Känner ni att ni har koll på Halmia?
– Vi har sett Halmia både live och på video och fått en bild av vilket lag det är och dess spelare.

Ta med din kompis, granne, syster och svåger till matchen imorgon och var med i att bidra till en mäktig inramning och stämning! Grabbarna behöver DITT stöd imorgon! 15.00 som gäller. Ses där!// Administrationen