Kontraktsförlängning - herr

Ola Lindh Ola Lindh

Spelare 2 att förlänga över 2019 är - OLA LINDH;
2019 blir 26-åriga Ola Lindhs åttonde år i IS Halmia, fantastiskt och som VI vill ha det med rätt spelare och människor såvida inte individen får möjlighet uppåt i systemet. Ola kom till ISH från HBK inför 2012 där han varit sedan begynnelsen. Ola har tidigae varit lite av "hjälpgumma" i A-truppen, kunnat hoppa in och spela var som helst på ett bra vis men inte varit ordinarie. Ingen är ordinarie men mycket speltid mår alla bra utav och i år plus 2017 har Ola fått stort förtroende som defensiv mitfältare och täckt upp för Hallsö/Jarälv som mittback vid behov. Ola är en fantastisk männniska och oerhört lojal på alla sätt och vis, seriös behöver vi inte skriva för det ÄR alla våra spelare.


// Administrationen