Kontraktsförlängning - herr

Melker Petrelius (vänster) & Anton Holmer Melker Petrelius (vänster) & Anton Holmer

Spelare 5 och 6 att förlänga över 2019 är - ANTON HOLMER & MELKER PETRELIUS;
Anton och Melker lyftes upp till A inför 2018, före det har dom gått den långa vägen genom ungdom och akademin (före det Alets IK). Både Anton och Melker har gjort stora framsteg deras lärlingsår 2018 och premieras dämed förlängning över 2019, vi både hoppas och tror på fortsatt utveckling vilken då leder till nya förlängningar. Melker har fått mest speltid i A i år, startat en match och flera inhopp, medans Anton har två bra inhopp pga en efterhängsen skada som nu är ok. Båda har varit tongivande i akademin i division 5. Två rätt lika allroundspelare som kan spela både mittfält som försvar. Känns riktigt bra att kunna fortsätta på den egenfostrade linjen.


// Administrationen