Så här ser kvalet ut till division 1

INFORMATION OM KVALET TILL DIVISION 1

De sex Lag 2 i div. 2, herrar, spelar kvalomgång 1 i två trelagsgrupper. Kvalomgång 1 spelas under tiden 27 oktober – 11 november. Respektive gruppsegrare går vidare till kvalomgång 2 och spelar där parvis mot de på 13:e plats placerade lagen i div. 1, herrar, om två platser till div. 1.
Kvalomgång 2 spelas 14 november och 18 november.

Spelordning Grupp 2
Match 1: FC Trollhättan – IS Halmia lördag 27 oktober kl.15.00 (Edsborgs IP konstgräs).
Match 2: Förlorande lag i match 1 – IFK Berga Om lag FC Trollhättan förlorat i match 1 har det laget bortamatch mot lag IFK Berga. Om lag IS Halmia förlorat i match 1 har det laget hemmamatch mot lag IFK Berga.
Match 3: Segrande lag i match 1 – IFK Berga Om lag FC Trollhättan segrat i match 1 har det laget bortamatch mot lag IFK Berga. Om lag IS Halmia segrat i match 1 har det laget hemmamatch mot lag IFK Berga.


PS. GLÖM EJ ATT ANMÄLA ER TILL SUPPORTERBUSSEN 27 OKTOBER!!


// Administrationen