Vinst för herr - nu väntar kval till division 1!!

IS Halmia - BK Olympic 3-2 (1-0)
Mål: Isak Petersson, Marcus Jönsson, Emil Håkansson (straff).


Vilken rysare, herregud...detta går inte att förklara i text - men Vi försöker.

På Örjans Vall satte ISH högsta fart direkt, det är ISH för hela slanten och 3-0 i paus hade speglat matchbilden bra. Men det blev "bara" ett hemmamål och det genom skyttekungen Isak beslutsamt efter assist Marcus. I Hittarp samtidigt är det 0-0 i paus men Hittarp var det klart bättre under första halvlek enligt vårt folk på plats, i detta stadie har ISH kvalplatsen.
Just här känns mycket väldigt bra.

Andra halvlek startar och ISH agerar mer passivt här utan att det för den skull är direkt oroligt alls, samtidigt i Hittarp börjar Malmö koppla grepp om den matchen. Sista 20 minuterna idag är helt galna sett till vad som hände under båda matcherna här och det mer eller mindre samtidigt;
Min 70 i Hittarp - straff Malmö (mycket tveksam), två gula och rött på Hittarpsspelare men mv-räddning på straffen.
Min 78 i Halmstad - chock och kvitterat från "ingenstans", Olympic gör 1-1.
Min 71-93 i Hittarp - matchen böljar oerhört och kan gå hur som helst.
Min 84 i Halmstad - fullständig chock och 1-2, ledning Olympic (två målchanser och två mål).
Min 86-93 i Halmstad - ISH skrotar handbromsen och går "all in" framåt, 2-2 genom Marcus och efter Marcus missat ett bra returläge efter 2-2 ordnar han straff (fin assist Zemri) till ISH som Emil Håkansson mycket bestämt och kyligt trycker i nät....fullständig och knasig glädje på Örjans Valls läktare inför 509 åskådare (fin siffra för oss idag, tack alla)!!!

ISH presterar riktigt bra under första halvlek idag men "kramp" mellan minut 46 och 85....sedan skall ALLA våra spelare hyllas för grym moral och bra vinnarskallar!!


POÄNGLIGAN
3: Marcus Jönsson / Emil Håkansson (Marcus "vände matchen", Emil satte den viktigaste straffen för ISH på år och dar).
2: Ola Lindh / Rasmus Bengtsson (Ola för ett grymt jobb, Ralle för ett konstant upp och ner jobb på sin kant)
1: Viktor Jarälv / Adrian Hallsö (vilka mittbackar, hög klass för nivån och här finns mycket mer)


Publik: 509
Halva potten: 4664
Korvlotteriet: 1, 14 och 49, 51


PS. Första kvalmatchen spelas mot Trollhättan i Trollhättan (på konstgräs) lördag 27 oktober med matchstart kl.15.00, vi kommer att ordna supporterbuss såklart - anmäl ER nu och stötta våra hjältar live...det behöver dom och gjort sig förtjänta utav!!


// Administrationen