Hemmamatch herr

IS Halmia - BK Olympic
Söndag 21/10 kl.14.00 (Örjans Vall)


Då var det dags – söndag 21 oktober skall "allting" avgöras, VI skall besegra BK Olympic på Örjans Vall och Hittarp skall ta minst en poäng på sin hemmaplan mot IFK Malmö = då blir det kval till division 1.
Våra pojkar visar fortsatt grym form och avverkade Vinberg i derbyt på Vinåvallen utan bekymmer, samtidigt vann Malmö knappt mot Varbergs GIF (därmed degraderade till div 3) på hemmaplan.
Laget har haft ännu en bra träningsvecka, enda lilla oron på molnet i laget är att vår skyttekung Isak Peterson har lite känning – vi hoppas och tror på spel på söndag.
 
I förra omgången säkrade Lindome seriesegern när dom gjorde fyra mål på Olympic på deras hemmaplan innan 23 minuter hade gått på första halvlek, Olympics enda mål den matchen var ett självmål utav Lindome.
Ny match och nya speciella förutsättningar idag som skall behandlas på sitt vis, ISH har personer på plats i Hittarp för ordentlig liveuppdatering ständigt.
 

VI hälsar publik-sponsorer-medlemmar-domare och BK Olympic hjärtligt välkomna till fina Örjans Vall och VI skall som vanligt göra allt VI kan för att bjuda på god fotbollsunderhållning - KOM OCH STÖTTA VÅRT FINA LAG LIVE PÅ ÖRJANS VALL!!!


// Administrationen