Provträning Dam

PROVTRÄNING - gällande vår damtrupp

Under vecka 45-50, med start måndag 5 november kl.17.30, kommer VI att ha öppna träningar för nyfikna spelare till vår verksamhet. Kriterierna för intag till provträning är vidöppna, alla spelare med seriöst och brinnande intresse för fotboll är välkomna.

Dock ett måste - innan närvaro till träning måste Du kontakta vår huvudtränare Peter Blomqvist minst några dagar innan tilltänkt entré, du når Peter på peter.blomqvist@halmstad.se eller 070-6985821.

VI, ISH Dam, nådde en mycket snygg andra plats i division 1 2018, vår bestämda målsättning är att göra 2019 än bättre - VI har även specifikt bjudit in flera intressanta spelare från vårt närområde under nämnd period.


Hjärtligt Välkomna :-))


Vänliga Hälsningar // Leif Jönsson (Klubbchef IS Halmia, 070-6464457)