Bortamatch för herr

Vinbergs IF - IS Halmia
Lördag 13 oktober kl.13.30 (Vinåvallen)


Då går vi verkligen in i slutspurten och dom två slutomgångarna blir mycket spännade och spelas samidigt - fortfarande tre lag som kan vinna serien (Lindome - som möter Olympic borta i morgon, Malmö - som möter Varberg hemma i morgon och ISH) och hela fem lag som kan nå kvalplats (förutom nämnda även Sävedalen och Hittarp). För att VI skall vinna serien så kan bara Lindome ta max en poäng till, Malmö får då bara ta fyra poäng samtidigt som VI skall vinna båda våra kvarvarande två matcher.
För att vi skall nå kvalplats, under förutsättning att Lindome tar mer än en poäng och vinner serien, så får Malmö bara ta max fyra poäng på återstående två matcher samtidigt som VI vinner båda våra = VI måste vinna båda våra kvarvarande och det är Vinberg borta i morgon och Olympic hemma 21 oktober.

Vår trupp har haft ännu en god träningsvecka, alla spelare är tillgängliga och maximalt sugna för spel i morgon - KOM GÄRNA UPP TILL VINBERG OCH STÖTTA VÅRA HJÄLTAR!!!


// Administrationen