Hemmamatch för herr

Herr
IS Halmia - KSF Prespa Birlik
Måndag 8 oktober kl.19.30 (Örjans Vall)


Hemmamatch igen för herr och vi är sist ut i omgång 24. Lindome besegrade Vinberg stort igår och Malmö gjorde sitt segermål (2-1) i 82 minuten, strax därefter en utvisning på en Malmöspelare men Gekås-landet lyckades inte få in en kvittering. Vi får hoppas att Malmö snubblar någonstans, minst kryss krävs i en av deras två kvarvarande matcher - OM...vi vinner våra tre kvarvarande matcher då så är vi på kvalplats till division 1.

Herr har haft ytterligare en bra träningsvecka bakom sig och flera spelare ligger dessutom på extra egna pass, harmonin är fortsatt god och våra spelare är fast beslutsamma på att göra sitt och vad som krävs för att ta kvalplatsen. Prespa är mer eller mindre klara för spel i division 2 även 2019.


Hjärtligt Välkomna till Örjans Vall för att stötta vårt sevärda herrlag tillika många talangfulla spelare!!


// Administrationen