Vinst för herr

IS Halmia - Lindome GIF 3-0 (2-0)
Mål: Ola Lindh, Vuk Lugonijc, Isak Petterson


Lindome hade gjort 60 mål på 22 matcher innan vårt möte idag på Örjans Vall, vårt stiliga hemmalag nollade Lindome där idag och Halmianerna gjorde tre baljor på bortalaget - kanske årets bästa match utav vårt herrlag sett till vilka vi mötte och matchens dignitet.
I förra matchen borta mot Assyriska åkte vi på ett tidigt baklängelsmål efter 35 sekunder, idag fick Lindome smaka på den medicinen efter våldsam inledning utav hemmalaget. Lindome var inte nära och vända detta likt ISH vände mot Assyriska utan Vuk Lugonjic utökade hemmaledningen via nick på hörna (Erik Ferman) efter Ola Lindhs inledningsmål (assist Michael Baggner). Sedan fortsatte ISH att ånga på och spela bra fotboll på båda hållen, offensivt som defensivt, och det var närmare 3-0 innan paus än 2-1 trots att Lindome hade en boll inne men bortdömd för offside. Efter paus kommer hemmalaget ut med nya starka krafter och kör på likt första halvlek, Marcus Jönsson snor bollen efter ett Sävedalen inkast och klackar bollen över första bortaspelaren innan frispelning till skyttekungen Isak Pettersson som säkert bombar in 3-0 - vilt jubel på läktaren. Sedan kontrollerar ISH matchen totalt fram till slutsignal, 5-1 kanske hade speglat målchanserna i matchen än bättre men detta var en mycket rättvis hemmaseger. 

Jakten på kvalplats till division 1 fortsätter!!


POÄNGLIGAN
3: Adrian Hallsö / Viktor Jarälv
2: Ola Lindh / Vuk Lugonjic
1: Marcus Jönsson / Zemri Callaku

Halva potten: 2964

Korvlotteriet (Korvpojkarna): 21, 33 och 46, 81

Publik: 311


// Administrationen