Vinst för dam

Färjestaden GIF - IS Halmia 1-5 (0-3)
Mål: Matilda Olsson 2, Matilde Abrahamsson 2, Evelina Persson


Det var "kattens lek med råttan", lite ödmjukt sagt, från minut 1 till 93 vid Tallhöjdens IP på Öland denna match. Maxmotiverade Halmianer körde över ett något, som det såg ut delar utav matchen, omotiverat hemmalag.

Så här skriver tidningen Barometern;
Stjärnsmäll för Färjestaden: ”Vet inte vad som hände”
Säsongens sista hemmamatch. Då föll Färjestaden igenom totalt.
– Dåligt av oss, säger Ofelia Medhammar.
Färjestaden åkte på en riktig stjärnsmäll i säsongens sista hemmamatch. Förlustsiffrorna är säsongens största och det var inte mycket som fungerade för hemmalaget.
– Jag vet inte riktigt vad som hände. Ingen var riktigt på hugget och det är dåligt av oss att vi låter det rinna iväg, säger Färjestadens skyttedrottning Ofelia Medhammar.
Färjestaden ligger i mitten av tabellen och har inte haft mycket att spela för de senaste veckorna, vilket Ofelia Medhammar tror påverkade prestationen en del.
– Det har mest varit en kamp om placeringar det sista. Det är lättare att tagga till när man har något att spela för.
Tråkigt att inte avsluta säsongen bättre på hemmaplan?
– Ja, det är klart. Det är vår största förlust för i år så jag hoppas vi kommer vara revanschsugna inför matchen nästa helg.


Lördag 6 oktober kl.14.00 spelar vårt härliga damlag årets sista tävlingsmatch och det på hemmaplanen Halmstad Arena plan 1, vinst där och andra platsen i serien är säkrad - riktigt grym insats om det blir så.

POÄNGLIGAN
3: Matilde Abrahamsson
2: Matilda Olsson
1: Lina Eriksson


// Administrationen