Vinst för herr

Assyriska BK - IS Halmia 1-4 (1-2)
Mål: Isak Petersson, Michael Baggner, Erik Ferman, Emil Håkansson.


Herrlaget visar återigen stabil form efter klar och rättvis 4-1 seger. Dock en mindre bra första halvlek idag, mycket slarv och tekniska misstag. Andra halvlek var dock riktigt bra, hela andra halvlek hade ISH ett mycket stort bollinnehav och Assyriska fick springa mycket. Matchen började dock i moll, efter 35 sekunder fick Malte hämtade ut bollen ur egen kasse. Inte många hörnmål (som slås in direkt i box), eller fasta situationer överhuvudtaget, i år från herr men idag var både 1-1 (Isak) och 1-2 (Baggner) det efter bra slagna hörnor utav Zemri och Ferman. Och 1-3 var en frispark från Ferman direkt i mål, gick förbi alla inrusande och målvakt in i bortre. 1-4 avslutade inhoppande Emil Håkansson, efter en fin upprullning utav laget, snyggt och distinkt upp i nättaket när han sprungit ifrån hemmaförsvaret.

Nästa match väntar serieledande Lindome hemma på Örjans Vall.

POÄNGLIGAN
3: Ola Lindh
2: Adrian Hallsö
1: Viktor Jarälv// Administrationen