Vinst för dam

IS Halmia - Borgeby FK 2-1 (2-1)
Mål: Matilde Abrahamsson, Evelina Persson 


Vårt talangfulla lag visade idag upp många goda skills som talar mer om mognad än talang - imponerande 2-1 seger mot redan klara seriesegrarna Borgeby, som VI grattade dagens motstånd med en välförtjänt segerbukett före matchstart.

ISH ville mycket idag och segern var rättvis, Matilde snappade upp en boll efter lite tveksamheter i Borgebys backlinje och placerade kyligt in ledningsbollen. 1-1 därefter. 2-1 före paus genom Evelina som kämpade snyggt och personligt in hemmalgets andra mål som skulle visa sig vara segermålet, trots missad straff utav bortalaget därefter. VI befäster andra platsen i och med vinsten och så vill VI ha det hela vägen. 

Borgeby är som sagt klara seriesegrare, men måste kvala mot annan division 1 seriesegrare om platsen i Elitettan - detta avgörs i två matcher hemma/borta. Märkligt, vinna en serie och ändå behöva kvala för avancemang....     

Nästa match för vårt damlag är hemma igen och då mot Växjö DFF Akademi 22/9.


POÄNGLIGAN
3: Alva Hed
2: Evelina Persson
1: Gresa Berisha

Halva potten vinsten: lottnummer 5911

Publik: 50


// Administrationen