Helgens matcher

DAM
IS Halmia - Borgeby FK
Lördag 15/9 kl.14.00 (Halmstad Arena)


Grym utmaning väntar vårt damlag idag, redan klara seriesegrarna Borgeby kommer på besök - GRATTIS Borgeby, imponerande!!
Med andra ord seriefinal och vårt lag går hårt för andra platsen i serien, kul att mäta våra krafter med ett klart Elitettan-lag dessutom. Borgeby har två riktigt vassa spelare och skyttar i Michaela Johnsson på 18 mål som Mathilda Holmberg på 15 mål, tillsammans 33 mål av lagets 63. Vår skyttedrottning Matilda Olsson har gjort 14 mål så här långt, en match i matchen kan man säg.
Borgeby har endast en förlust (2-3) så här långt och den kom mot Hammenhög strax före sommaruppehållet, kommer den andra idag!?


HERR
IS Halmia - Hittarps IK
Söndag 16/9 kl.16.00 (Halmstad Arena)


Idag kommer serietrean Hittarp på besök, för icke vetande så ligger Hittarp strax utanför Helsingborg mot Höganäs utmed kusten. Ett Hittarp som likt vi jagar en kvalplats till division 1, förlorar ISH idag så är nog den möjligheten borta men förlorar Hittarp så har dom nog fortfarande möjligheten. Vi besegrade Hittarp borta i våras med 3-0 efter en mycket väl genomförd match. Hittarp sågade nog av Sävedalen vid deras möte under förra omgångens seger för Hittarp med 2-1, segermålet inslaget i minut 92. I serien har ju Lindome gjort 53 baljor framåt, Hittarp 48 och VI 46...borgar kanske för anfallsinriktad fotboll idag.
Vi har ju blivit flyttade igen från vår hemmaborg Örjans Vall, här går IS Halmia ytterligaste en viktig match men då utanför plan och mot annat ”motstånd” för förbättring och rättvisa!!
Vår herrtrupp kämpar på och visar upp stort proffesionellt beteende trots svåra träningsförhållanden och förflyttningar, grym skalle hos vår spelare. Lite strul med lättare sjukdomar har också stött till negativt i veckan - ”allt som inte dödar härdar”, sa någon vis människa.


VI hälsar domare-gästande lag-sponsorer-medlemmar och publik hjärtligt välkomna till Halmstad Arena - VI skall som vanligt försöka att bjuda på god underhållning!!


// Administrationen