Vinst för herr

Högaborgs BK - IS Halmia 0-7 (0-3)
Mål: Isak Pettersson 5, Marcus Jönsson, Michael Baggner


Som siffrorna säger så var det stor klasskillnad, den största segern för ISH herr på många år - overkligt stor för nivån men bara tacka och ta emot, bra för lagets målskillnad dessutom som kan bli avgörande i slutspurten. Det var ISH från minut 1 till 93, en period på ca 10 minuter i första halvlek var Högaborgs. ISH drog upp högsta fart direkt och skapade anfall på anfall, chans på chans efter fina anfall i hög fart och målen trillade in med tre i första som fyra i andra. Isak Petersson har dokumenterad fin målform, fem baljor idag och upp i skytteligaledning - nu 17 mål mot tvåans 13. 

Skall dock tiläggas att Högaborg kanske var oväntat bleka och vek ner sig lite väl lätt.


POÄNGLIGAN
3: Isak Petersson 
2: Rasmus Bengtsson
1: Ola Lindh


// Administrationen