Vinst för dam

IS Halmia - Nättraby Goif 3-0 (1-0)
Mål: Matilda Olsson, Alicia Hansson, Greta Berisha.


Ett koncentrerat hemmalag kontrollerade matchens händelser från minut 1 till 90 plus tillägg, bollinnehavet var stor fördel ISH och Nättraby hade enbart inriktning försvars och kontringsspel. Sara i hemmamålet behövde inte göra några nämnvärda kvalificerade insatser utav var stabil i det som behövdes. Hemmalaget spelade riktigt bra fotboll idag, första halvlek speciellt, men hade lite svårt sista 20-25 meterna framför bortalagets mål. Två hörnmål blev det för hemmalaget och det tredje i slutminuterna förklarar detta lite också. Emmy Zetterberg slog alla hörnor bra idag och det kunde blivit fler mål där, Matilda och inhoppande Alicia skallade in två av dessa och Gresa passade in sin boll efter en bra spelsekvens och lite flipperspel i bortalagets straffområde.
Laget har stor vittring på andra platsen i serien (Hammenhög kryssade idag) och det är nu slutmålet.

Publik: 50
Halva potten: 5622
Korvlotteriet: 14, 47 och 47, 75

POÄNGLIGAN
3: Emmy Zetterberg
2: Gresa Berisha 
1: Moa Jönsson


PS. Nu på onsdag spelar ISH dam DM-final mot elitettanlaget Kungsbacka DFF på Skedalaheds Idrottsplats (konstgräs) med avspark kl.19.00 - fri entré (självklart har vi kiosk på plats) så hjärtligt välkomna!!


// Administrationen