Hemmamatch för dam

IS Halmia - Nättraby Goif
Lördag 1 september kl.14.00 (Halmstad Arena plan 1)


Vår trupp har haft en skön och bra träningsvecka efter den mycket imponerande bortasegern mot serietvåan Hammenhög förra helgen med 4-2.
Nu kommer Blekinge-laget Nättraby till oss och det är ett lag idag som kämpar för nytt division 1 kontrakt, nuvarande placering är 10e för detta lag och lag 10-11-12 degraderas till division 2. Vår match mot dom på deras hemmaplan slutade 1-1 och senast besegrade dom Eskilsminne med hela 4-0, finns inga lätta matcher. Alla spelare i vår trupp är numera tillgängliga förutom långtidsskadade Cornelia (korsband) och Alva J (troligtvis meniskskada). Vårt lag kämpar nu för en hedrande och i sådana fall riktigt snygg andra plats i serien, ett långskott är att den eventuellt skulle kunna ge laget en plats i elitettan om något lag hoppar av inför 2019 och om vi blir bästa tvåan utav alla division 1 lagen.
 
Hjärtligt Välkomna till Halmstad Arena och plan 1 (som snart är i gammalt gott fint skick) och VI hoppas kunna bjuda på underhållande och vägvinnande fotboll!!


// Administrationen