Hemmamatch för herr

IS Halmia - FC Rosengård
Torsdag 30 augusti kl.19.00 (Örjans Vall)


Vår starka formkurva håller verkligen i sig, trots uddamålsförlusten (0-1) mot IFK Malmö borta för tre matcher sedan (två raka och 7-1 därefter). Isak Pettersson är redan uppe i 12 mål i år (+ 5-6 assist) och en anfallare ur dagens motstånd FC Rosengård är uppe i lika många strutar, Granit Sherifi heter han (samma kille som sköt bort vår direkta kvalplats till div 1 hösten 2016). Rosengård besegrade oss under del 1 av serien nere i Malmö med 1-0.
 
IFK Malmö kryssade hemma senast mot Assyriska och Hittarp har hittat fin form också, tillsammans med Sävedalen och serieledande Lindome blir detta troligtvis en rysare hela vägen…Rosengårds ”tåg” går nog idag - VI kan och skall i alla fall verkligen påverka det VI kan fullt ut, så får vi se hur det går för övriga lag. Ett duktigt nyförvärv presenterar vi idag i form av en målvakt från Stockholms-trakten (studier i Halmstad), hjärtligt välkommen Markus Rydeberg (född -97) till vår fina förening. Markus har fått en lång och god fotbollsfostran i plantskolan IF Brommapojkarna. Vår Emil Håkansson närmar sig också en efterlängtad comeback efter sin fotfraktur och rehabilitering.
 
Hjärtligt Välkomna till fina Örjans Vall önskar VI publik, motstånd, domare och våra kära sponsorer – VI skall som vanligt försöka att bjuda på god underhållning och valuta för entrén!!


// Administrationen