Vinst för dam

Hammenhögs IF - IS Halmia 2-4 (0-3)
Mål: Matilda Olsson 2, Emmy Zetterberg, självmål.


Damerna gör en grym laginsats på bortaplan mot stabila, formstarka tillika tabelltvåan Hammenhög som dessutom besegrade oss på Halmstad Arena med hela 4-0. Laget följde dom taktiska direktiven från tränarstaben fantastiskt och alla spelare visade upp en grym inställning under samtliga matchminuter, staben hade inför dagens match gjort några drag - bl a 4-4-2 som att flytta upp Matilde på topp tillsammans med Matilda. Tack vare lagets och individens inställning blev utgången hellyckad. Redan i paus stod det 0-3 på resultattavlan, dvs ledning ISH. Trots två reduceringar och 2-3 var våra tjejer kalla och kunde rättvist göra 2-4 i matchminut 90. 

Nu har laget riktigt häng på plats två i serien, om laget lyckats med det så är det högsta betyg till alla inblandade.


POÄNGLIGAN
3: Gresa Berisha
2: Hanna Comnell
1: Matilda Olsson


// Administrationen