Helgens matcher

DAM
Hammenhögs IF - IS Halmia
Lördag 25 augusti kl.15.00 (Hamondavallen)


Vårt damlag åker ca 20 mil enkel resa för att möta serietvåan Hammenhög i morgon lördag. Hammenhög besegrade oss på Halmstad Arena med 4-0 och ligger idag sex poäng före oss, skall dam nå en andra plats krävs en seger i morgon. Tränarstaben kan mönstra bästa möjliga i morgon, som det ser ut just nu, förutom Alva Johansson som är tveksamt startande.


HERR
Ullareds IK - IS Halmia
Lördag 25 augusti kl.14.00 (Hedevi)


Herr åker till "Gekås-landet" i morgon lördag, en svår bortamatch mot ett lag som kämpar för sin division 2 existens. Ullared kryssade mot Högaborg borta senast och före det besegrade Ullared Rosengård hemma med 3-2, laget placerar sig just nu en plats och poäng över negativ kvalplats.
Våra herrar besegrade Ullared på Örjans Vall i början på maj med 4-0, dock 0-0 i paus då innan bl a Emil Håkansson (snart comeback!) gjorde hattrick i andra halvlek. Vårt lag jagar en andra plats (kval till division 1) så det är bara seger som gäller, laget har fortsatt fin form och mycket god stämning/moral i gruppen. Idag är det endast Melker Petrelius som ej är disponibel för spel.


AKADEMIN
IS Halmia - Träslövsläge IF 
Söndag 26 augusti kl.14.00 (Tuvasvallen i Trönninge)


Vi väljer att lägga vår mach hos våra samarbetspartners igen för den planen var riktigt fin senast och gav oss då en viktig seger efter bra fotboll och god inställning. Träslövsläge kommer på besök med fin form efter två raka 3-1 segrar mot Löftadalen och FC Astrio efter sommarvilan. Akademin behöver seger och tre poäng i jakten på nytt division 5 kontrakt.// Administrationen