Dubbla vinster på Halmiadagen

IS Halmia Dam - Skurups AIF 8-0 (5-0)
Mål: Matilda Olsson 2, Emmy Zetterberg 2, Moa Jönsson, Matilde Abrahamsson, Nellie Andersson, Gresa Berisha.

Efter en jämn inledning på matchen så tar ISH över mer och mer, efter det förlösande och stiliga 1-0 målet utav Matilda så var det bara ett lag på banan resterande tid utav matchen. Spelsugna Halmianer rullade upp Skurup gång efter annan och flera fina anfall gav hemmaledning i paus med hela 5-0. Efter paus fortsatte Halmia-dominansen och staben kunde maximera sina byten så många fick speltid på härliga Örjans Vall. 8-0 blev det och siffrorna kunde blivit ännu större, tilläggas skall dock att Skurup saknade en del ordinarie spelare idag.

POÄNGLIGAN
3: Fanny Kristiansson Ronnstam 
2: Matilda Olsson
1: Emmy Zetterberg / Moa Jönsson / Matilde Abrahamsson

Korvlotteriet: 17, 31 och 57, 87.

Halva potten: 5209 (1850:-)

Publik: 160 IS Halmia Herr - Varbergs GIF 2-0 (1-0)
Mål: Isak Pettersson, Marcus Jönsson

Efter inledande "ställningskrig" på ca 10 minuter så börjar ISH tag tag i taktpinnen mot ett lurigt kontrande bortalag. I minut 13 rullar ISH upp GIF ordentligt och Baggner gör en mycket fin individuell prestation på vänsterkanten och frispelar en inåtrusande Isak från högerkanten och 1-0 är ett faktum - stort jubel från läktaren. Hemmadominansen håller i sig hela första halvlek och hemmaledningen kunde och borde varit något mål till, dock var GIF vassa i kontringsspelet men vår backlinje var på sin plats hela tiden. Bästa bortachansen kom på ett lobbförsök från ca 40 meter då Malte var en bit ut i banan men bollen gick strax över ribban. Om första halvlek var bra så var andra nästan motsatsen, ofta slarvigt och oorganiserat offensivt. Dock var alla på sin vakt defensivt och släppte in till något mot bortalaget. Matchens delikatess ihop med 1-0 målet var just hemmalagets 2-0 mål - kort hörna för att döda tid genom Zemri/Marcus, ur situation kommer Marcus och kör en snabb tvåfotare mot GIf-försvararen vilket friställer Marcus helt mot bortakeepern som chansar lite för inspel men Marcus chippar den över keepern och upp i nättaket - matchen är död, publiken fick tidigt inleda med gott jubel och avlsuta med ett desto större och fick bra valuta för entrépengen.

PÄNGLIGAN
3: Rasmus Bengtsson
2: Zemri Callaku 
1: Viktor Jarälv / Vuk Lugonjic / Marcus Jönsson

Korvlotteriet: 5, 87 och 91, 95.

Halva potten: 5209 (1850:-)

Publik: 570

.
// Administrationen