Helgens matcher

HALMIADAGEN PÅ ÖRJANS VALL


Dam
IS Halmia - Skurups AIF
Lördag 18 augusti kl.13.00 (Örjans Vall)


Starten för vårt damlag efter vilan har varit Karlskrona hemma 0-3 förlust, Böljan hemma (DM) 1-0 vinst, Bromölla hemma 3-0 vinst och Dösjöbro borta 1-5 förlust….vi får hoppas på ett riktigt revanschsuget lag imon på fina Örjans Vall.
Skurup ligger idag näst sist och fick se sig besegrade på bortaplan senast utav Eskilsminne med 5-1, vi besegrade Skurup borta med 2-0 i början på seriespelet. ISH har tyvärr lite frågetecken på en del viktiga spelare, vi får se hur många av dessa (borta senaste matchen) som är tillbaka till denna match.
Vi vill inte släppa Skurup närmare oss, underskattning lär inte vara aktuellt hos hemmalaget.


Herr
IS Halmia - Varbergs GIF
Lördag 18 augusti kl.16.00 (Örjans Vall)


Efter MÅNGA matcher med vinster, grymt facit och imponerande spel så blev det senast tyvärr en 0-1 förlust på Malmö Stadion mot serietvåan IFK Malmö – en match som kunde gått hur som helst vilket kändes extra tungt efter matchen och någon dag efter, men sedan har stab och spelare laddat om.
Ingen avstängd i ISH imon och alla spelare är friska och i form, angenämt bekymmer för staben att ta ut rätt elva med tillhörande ”avgörare” som vi kallar våra avbytare. Efter vår tunga inledning på seriespelet så kom vår första vinst i omgång fyra mot just Varbergs GIF på Påskbergsvallen (vinst 2-1), efter det har laget gått fram som en slåttermaskin med lite grus i maskineriet senast. Exempelvis så har våra nya sommarvärvningar, Ardian Berisha och Michael Babier, imponerat i vår omgivning och uppflyttade Melker Petrelius tar för sig ordentligt i träning som i sina inhopp i division 2.

 
Hjärtligt välkomna till fina Örjans Vall och HALMIADAGEN - VI skall som vanligt försöka bjuda på underhållande fotboll!!


// Administrationen