Bortamatch för dam

Dösjöbro IF - IS Halmia
Onsdag 15 augusti kl.19.00


Det duggar tätt för dam nu i matchandet, ikväll väntar skånelaget tillika nykomlingarna Dösjöbro IF på bortaplan. Ett Dösjöbro som dam mötte i seriepremiären på Halmstad Arena konstgräs 15 april, en match där ISH styrde från minut ett till sista men matchen slutade 0-0. Idag parkerar Dösjöbro på en tredje plats och ISH på en fjärde plats, lagen har samma poäng men Dösjöbro lite bättre målskillnad.

Dam åker till matchen med flera offensiva spelare borta av olika anledningar - Matilda O (ljumske), Alva J (sjuk), Lina E (sjuk), Hanna C (sju). Vi hoppas och tror att samtliga är tillbaka på Halmiadagen lördag 18 juni då laget möter Skurup på Örjans Vall. Till denna match får då andra spelare kliva fram för mer speltid och visa att platsen är deras.


// Administrationen