Vinst för dam

IS Halmia - Ifö Bromölla IF 3-0 (1-0)
Mål: Nellie Andersson 3


På en något grön gräsmatta för publikens ögon men mer brun och ojämn för spelarnas ögon och spel så lyckades vårt lag mycket rättvist behålla alla tre poäng kvar hemma.

Första halvlek äger ISH utan att glänsa, mycket pga just planens beskaffenhet - bästa chansen har nyförvärvet Gresa med långskott i ribban och Nellie innan hennes rättvisa 1-0 boll i nät 4 min före pausvilan.

Andra halvlek äger ISH totalt från första till sista "touch", bra konstruktivt och kontrollerat spel rakt igenom. Målen låg på lut kändes det som och dom kom genom samma spelare, Nellie gör 2-0 snyggt i krysset efter gjort bort sin försvarare som 3-0 genom behärskad och bestämd nick i målvaktens långa hörn.

Laget har bestämt vänt en något tveksam inledning på starten efter vilan till något riktigt bra, nu väntar laget före oss i tabellen tillika serietrean Dösjöbro på bortaplan onsdag 15 augusti innan Halmiadagen på Örjans Vall lördag 18 augusti (Skurup). 


POÄNGLIGAN
3: Nellie Andersson
2: Matilde Abrahamsson
1: Alicia Hansson


// Administrationen