Helgens matcher

DAM
IS Halmia - IFÖ Bromölla IF
Lördag 11 augusti kl.14.00 (Halmstad Arena plan 1)


Bromölla är ett lag som idag placerar sig på en tolfte plats i serien fyra poäng efter vårt Halmia som har en match mindre spelad. Matchen i Bromölla blev målrik värre, Halmiaseger 5-4 – då gjorde Bromöllas skyttedrottning två baljor (nio totalt) så henne får laget se upp med.
En riktigt skön DM-semifinalseger mot Böljan i onsdags har stärkt laget ordentligt efter den något mediokra matchen mot Karlskrona. Serieledande Borgeby går som tåget och är nog inte mycket att göra åt, dock är en andra plats för ISH inom räckhåll om laget gör en bra del 2 på årets seriespel. Bara det skulle vara en bragd för detta unga och nykomponerade lag inför året. Gör man det riktigt bra under del 2 så kan man kanske bli bästa tvåan av alla division 1 serierna. Om något lag ur elitettan skulle hoppa av pga någon anledning (ex ekonomiskt), förutom dom ordinarie som åker ur, så går den platsen till den bästa tvåan utav dom sex division 1 serierna….ett långskott men varför inte, målsättningar och greppbara visioner är utvecklande!!


HERR 
IFK Malmö - IS Halmia
Lördag 11 augusti kl.14.00 (Malmö Stadion)


Våra herrar åker ner till Malmö med maximalt sjävförtroende efter en lång imponerande svit utav segrar och det var längesedan laget åkte på en förlust. Senaste segern borta mot Sävedalen bevisar att formkurvan består och t o m förstärkts. Nu väntar ännu en svårt bortamatch (IFK Malmö parkerar på en andra plats idag tillika kvalplats, vi ligger trea...) och kanske den svåraste i år efter Lindome borta, dock härliga ytor och fin matta som väntar laget på Malmö Stadion - likt Örjans Vall.
Ardian Hallsö är borta denna match pga avstängning. Ett tillfälligt nyförvärv in och klar till denna match förutom tidigare presenterade - Peter Kwame Konadu, ett offensiv vänsterfotad spelare med ursprung Ghana men nu studerande i Kina där han även spelar collegefotboll på bra nivå. Peter är på besök i Halmstad hos sin bror Thomas Boakye (Halmstad Bollklubb). En full supporterbuss åker ner och stöttar pojkarna, stödföreningen Halmiaringen arrangerar resan och besöker Malmö FF´s museum före matchen. Ni som inte kan följa matchen live kan köpa den via annan länk här på hemsidan, se via vår startsida.


// Administrationen