Förlust för dam

IS Halmia - Karlskrona FF 0-3 (0-0)

Premiär efter uppehåll, spel på konstgräs (pga dålig naturgräsplan), rätt mycket publik och sugna spelare....trodde vi i alla fall!

Halmia börjar matchen bäst och styr egentligen matchen i 65 minuter utan att egentligen skapa en enda kvalificerad målchans (förutom några skott från distans och en djupledsboll till Matilda där målvakten avvärjde), laget släpper inte till något bakåt heller för ens strax före paus men Sara reder ut den situationen.

Men i andra halvlek blev vårt lag avslöjade att den rätta mängden träning efter uppehållet ej var där hos flera spelare tillika avsaknaden utav den riktiga vinnarattityden, den hade Karlskrona definitivt - dom jobbade och slet på alla bollar och vann på detta och genom våra bjudningar defensivt sista 25 minuterna.

Nej, detta var inte vad publiken önskade att se och här hade laget en ypperlig möjlighet att få ett ordentligt avstånd mot botten men det var tydligen inte mer värt än så. Vi får verkligen hoppas att alla våra spelare tillika ledare tar sig i kragen ordentligt inför kommande träningar och matcher.


Publik: ca 100 (inkluderat "snyltarna" utanför staketen)


POÄNGLIGAN 
3: Matilde Abrahamsson
2: Hanna Comnell
1: Alva Johansson


// Administrationen